Retourneren & Ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. U bent vrij om te kiezen met welke vervoerder u dit doet.  Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan lampenkanjer.nl geretourneerd moeten worden.

In die mate uitgepakt of gebruikt voor zover nodig is om te kunnen beoordelen of het product naar behoren functioneert. Product is schoon, compleet, onbeschadigd en voorzien van originele onbeschadigde verpakking. Het product dient niet gebruikt te zijn.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het product kan worden geretourneerd naar het onderstaande adres:

Cosimozi.nl
Auroraweg 5
7007 GZ Doetinchem
Nederland

Download Retourformulier